Llyda staat momenteel in voor het syndicusbeheer van meer dan 40 appartementsgebouwen tussen Gent-Brussel-Antwerpen en groeit nog elke dag. Het syndicusbeheer behoort naast projectontwikkeling  dan ook tot onze belangrijkste nevenactiviteit. In bijna alle gevallen worden wij als syndicus gekozen van de door ons gerealiseerde bouwprojecten. Onze taak eindigt niet bij de oplevering van een gebouw  en dat vinden we belangrijk.

"We vinden het van groot belang dat mensen op voorhand weten wie het beheer van hun gebouw (gemene delen) voor zijn rekening gaat nemen. Tijdens de bouw van het project wordt de relatie met toekomstige bewoners dan ook reeds opgebouwd." 

Naast syndicus van onze eigen projecten, nemen wij ook het beheer ter harte van andere gebouwen en worden wij vaak aangesteld door de gerechtelijke instanties om een vereniging van mede-eigenaars hulp te bieden (wanbeleid van de syndicus, onderlinge conflicten, verdediging van de belangen van inwoners t.o.v. derden, enz.).

Llyda heeft als syndicus het voordeel alle informatie te kennen over het gebouw dat ze heeft ontworpen en de bouw- en installatiewerken die ze heeft opgevolgd. Ook voor de gebouwen waarbij Llyda niet als bouwheer fungeerde, vormt de bouwtechnische kennis en de nauwe samenwerking met  tal van bouwpartners een belangrijke meerwaarde.

Llyda hanteert een all-in formule, waarbij alle administratieve, coördinerende en adviserende taken binnen de driemaandelijkse facturatie van de erelonen worden gerekend (met uitzondering van schadegevallen/verzekeringsdossiers).

 
daniel[1].jpg
daniel[1].jpg

Daniel taelemans

Erkend vastgoedmakelaar

Daniel is een erkend vastgoedmakelaar-syndicus (BIVnr. 203804, België). Als hoofd van het bedrijf volgt hij persoonlijk elk dossier op en leidt hij steeds de algemene vergaderingen.

RudiPotoms.jpg

Rudi Potoms

Boekhouding en Secretaris

Rudi neemt het volledige boekhoudkundige luik voor zijn rekening en is tevens Secretaris tijdens de  algemene vergaderingen. Rudi is ook erkend syndicus (BIVnr. 512038, België).

d_edited.jpg

PHAEDRA DECLERCQ

Contactpersoon en Planning

Jessica en Phaedra vormen steeds het eerste aanspreekpunt voor het syndicusbeheer binnen ons bedrijf. 

20190625_030820_edited.jpg

Jessica De Klerck

Contactpersoon en Planning

Zij zorgen voor de administratieve opvolging van alle agendapunten van de algemene vergaderingen en de planning met alle aannemers en derden. Zij fungeren ook als Secretaris tijdens de algemene vergaderingen.

 

"Het beheer van uw gebouw in onze handen...  

             zodat U kan genieten van datgene wat echt telt."